Frank Dietz

Frank Dietz

Frank Dietz liittyi Operaatio Mobilisaatioon vuonna 1963. Vietettyään kesän '63 Espanjassa, hän osallistui ensimmäiseen tiimiin, joka suuntasi Intiaan. Vuonna 1965 Frank aloitti OM:n työn Intian eteläisessä osavaltiossa Keralassa.

Frank meni naimisiin suomalaisen Annelin kanssa vuonna 1968. Vuoden ajan (1969) he olivat vastuussa OM:n työstä Nepalissa, jonka jälkeen he jatkoivat työtä Keralassa: Frank saarnasi usein vuosittaisissa konferensseissa.

Vuonna 1971 Frank ja Anneli siirtyivät työskentelemään OM:n laivalle, Logokselle, jossa Frank toimi apulaisjohtajana. Laivalla ollessaan Frank oli yksi pääsaarnaajista erilaisissa laivan eri konferensseissa.

Frank ja Anneli avasivat OM:n toimiston Suomessa vuonna 1974. Vuonna 1975 he olivat johtamassa toisen laivan, Douloksen, hankintatiimiä Hollannissa. Vuosina 1978-1984 he olivat Douloksella Etelä-Amerikassa. Viisi vuotta tuosta ajasta Frank toimi laivan johtajana.

Vuosina 1985-1995 Frank teki OM:n pioneerityötä Latinalaisessa-Amerikassa ja toimi kentän johtajana. Vuodesta 1995 lähtien Frankin toimikenttä on ollut laaja Operaatio Mobilisaatiossa. Hän on ollut puhujana lähetys- ja pastorien konferensseissa maailman laajuisesti. Henkilökohtaisesti hän on palvellut yli 50 maassa. Frank on myös kutsuttu puhumaan Perspectives of the World Christian Movement- järjestössä.

Frank ja Anneli asuvat nyt Citrus Heightsissä, Kaliforniassa. Heillä on kaksi tytärtä joista vanhempi on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Nuorempi tytär opiskelee yliopistossa.

Frank puhuu ja opettaa lähetystyöstä. Hän on ollut 40 vuotta aktiivisesti mukana lähetystyössä eri puolilla maailmaa.
Kotisivu: www.menwithfaith.com

Saarnat