Jan den Ouden

Jan den Ouden

Jan den Ouden (1960) syntyi ja kasvoi perheessä, jossa oli alkoholisti isästä johtuen paljon ongelmia. 12-vuotiaan Janin sekava elämä muuttui yhä sotkuisemmaksi isän jätettyä perheensä. Koska kukaan ei ollut ohjaamassa hänen tärkeimpiä vuosiaan, hän alkoi käyttää huumeita 14-vuotiaana. 16-vuotiaana Jan meni syvälle okkultismiin ja 17-vuotiaana kutsui "valkeuden enkelin" hallitsemaan elämäänsä, tietämättä että tämä "enkeli" tuhoaisi ja melkein veisi hänen elämänsä.

Jumala puuttui peliin kesällä 1978. Eräänä päivänä löydettyään ja luettuaan traktaatin Jan antoi elämänsä Jeesukselle, muuttuakseen pysyvästi! Luotettuaan Jeesukseen Herranaan Jan samana päivänä päätti elää ja kuolla evankeliumin puolesta.

Hän aloitti opiskelun ja valmistui sosiaalityöntekijäksi. Hän työskenteli narkomaanien, prostituoitujen ja kodittomien ihmisten parissa kunnes liittyi OM:oon vuonna 1987. Aluksi Jan auttoi OM:n työn esittelyssä, mutta pikku hiljaa puhemahdollisuuksia tuli lisää ja nyt Jan toimii Hollannista käsin kansainvälisenä rekrytoinnin koordinoijana ja kansainvälisenä puhujana.

Tämä työ vie Janin puhumaan ympäri maailmaa seurakuntiin, nuorten ryhmiin, opiskelijapiireihin, rukousryhmiin ja kouluihin. Hän vierailee myös OM:n kentillä rohkaisten ja motivoiden työntekijöitä. Pitäen lähes 250 kokousta vuosittain puhuminen vie suurimman osan Janin ajasta.

Janin suurin toive on nähdä ihmisten löytävän Jeesuksen ja kristittyjen kulkevan vakaasti Herran kanssa.

Jan on ollut naimisissa Marthan kanssa vuodesta 1982 ja heillä on neljä lasta.

Saarnat